Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz VaniliásRönk #6692 üzenetére

Szia!
    "Nem értetted meg a lényeget, nem softtuningról besztéltem, hanem dinamikus tuningról, ha azt megoldod BIOS-ból akkor egészségedre."-nem figyeltem,ok 1:0

RMclock:Mi nem érthető?Én egész jól értettem.Használtam párszor kíváncsiságból,h mit tud.Nekem semmit. :K

A Vdroop nem gáz,s nem is baj ha van.(huhh,ez többnapos téma lehet,belemerüljünk? :W kérlek,neee..Napokig vitáztunk ezen itt a ph-n,s őszintén szólva,nem jutottunk 1-ről a 2-re.)

Abit: Példa volt.

Szorzót nem veszek vissza ha brutálisabb tuning készül(amúgy se).Feszt meg nyomhatok 1000-rel,energiakütyüket nem befolyásolja.Magyarul,egy 9x500-as tuning a farkasommal az ok,s ha netezek,szépen visszaáll 6x500-ra,feszt is visszavesz,hiba 1 szál se. :K (Super PI-nél nem annyira,van sajna h késik és 3GHz-ről indul,így nehezebb 10 alá menni)
    Kben meg:Tom,hogy Te nem iktatsz be felesleges progikat,s nem laikusként teszed azt amit.Lehet,h valahol elbeszéltünk 1más mellett,nemtom.A lényeg az volt(lehet h nem is nNeked szólt),hogy ha vki tuningolni akar,először ismerje már meg a deszkáját,vegye a fáradságot és lapozgassa a manualt,vagy legalább(ha gigás)nézzen be Jómunkás barátom oldalaira és tanulmányozza,s ne rogtön szoftveresen akarjon szarból várat.
    Remélem nincs harag! ;) :K
    Hali!

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz VaniliásRönk #6692 üzenetére

Jut eszembe, a köztes szorzó/fesz párosok pedig igenis fontosak, mert az energiatakarékos állapot és terhelt max. között akár 100W különbség is lehet, ha ezt csak úgy egyik pillanatról a másikra ráküldöd az alaplapra, esetleg valami hektikus program miatt ez sokszor egymás után megtörténik pár másodperc alatt, annak következményei lehetnek, ált. simán lekapcsol a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák