Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolbi79
tag
válasz
Gyufaaa #47276 üzenetére
Köszi az instrukciókat, rá is mentem a témára. Dram Voltage-t 1.350 V-ra (ez a minimum) raktam, Adjust CPU Ratioval a 2. értéket engedi változtatni csak, így 100x38-on van most, stabil terhelés alatt (58fok volt a max) Battlefield V egyértelműen simábban szalad. Az a baj nincs opció magasabbra emelni, 38 az utolsó lehetőség.
A 100x részét nem tudom hogy lehetne emelni, vagy 38nál magasabbra valahogy (BIOS Update?).Amúgy szétszedtem a gépet, megnézni a hűtőt milyen is, de semmilyen írás nem látszik rajta, nagy dromedár az biztos, alig fér el a házban. Dobozát meg nem lelem. Anno úgy kértem hogy rakjanak bele tuningbarát hűtőt, valami 10ezres tétel (nem passzív, van 1 jó nagy venti is rajta). De legalább kitakarítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest