Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Apollo_21

üzenetére
						Na.. szóval
 Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
 - Ubiquiti hálózati eszközök
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Automata kávégépek
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - alza vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
 - Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van egy gép. A megjelenítő pedig a tv-m. Bekapcsolom a gépet,bios be lép,pár dolgot át állítok,stb.. tökéletes van kép,és nem is megy el. Majd fel raktam a Win 10-et,ami telepítette az összes szükséges drivert.minden tökéletes. Majd újraindítás után biosba be lépek, és pont 30 mp után el sötétül a kép. Ki húzom a HDMI kábelt,vissza dugom ismét van kép 30 mp ig. Win alatt tökéletes nem megy el a kép soha. Csak bios alatt,illetve ha mondjuk egy Win telepítést csinálok.. próbáltam bios resetet ugyan ez.. másik kártya ugyan ez.. másik lap,ugyan ez.. integrált videokartya ugyan ez... na talán így érthető😂 köszönöm.