Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
firstman3333
tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Szia! Itt van egy kis segítség.
Mivel elég sokáig voltam Gigabyte/775/duo és quad vonalon,ezért azt mondom,hogy ha csak nem akarsz igazán extrém oc-t,akkor nem kell túl sok mindent állítgatnod. Én a következőkkel próbálnám stabilizálni az esetlegesen magasabb órajeleket: CPU Vcore (ezt szinte biztosan magasabbra kell állítanod,mivel kevés lesz a feszültség a magasabb órajel követelte teljesítménynövekedéshez)
DRAM Voltage (mivel 4 modult használsz,a helyedben a biztonság kedvéért ezt is beállítanám egy tized volttal a gyári érték felé,még akkor is ha a ram gyári órajelein belül maradsz 1,800=>1,900. 1066-hoz egyébként nem kellene nekik a 2.00v?
)
Performance Enchance (Standard)
CPU Reference (0,780)
A többi értéket egyelőre normálon hagynám. Mivel azonban minden lap és cpu kombó másképp viselkedik oc alatt,ezért biztosat csak hosszas kísérletezések után lehet mondani. Előfordulhat hogy a CPU PLL,illetve az MCH feszültségeihez is hozzá kell nyúlni,de nekem például ezekre nem volt szükségem.
A PCI E beállításra,stb. azért nem tértem ki külön,mert az látom hogy jól belőtted. -
IO.sys
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Adatlapod nem néztem meg. Azt rontottad el, hogy az opciók nagyrészéről nem tudod micsoda, mit csinál, de még el is állítod, hátha jó lesz. A 3,2 GHz akkor eredmény, ha tudod, miért jó. Ha nem, akkor csak egy random érték.
A szájbarágás nem azt jelenti, hogy megtanítom mindenkinek a fogalmakat, a módszertant, gyakorlatot, hanem azoknak segítek, akiknek van már összeszedett fogalmuk az egészről. Az eredeti tagokból senki sincs már itt, ezért beszélek egyesszámban.A legutóbb betérő két kollégának egész jól elmagyaráztam a módszertant, azokat el tudod olvasni. Kb 30 hsz. Az opciók jelentését meg ki kell googlezni, gondolom nem vártad, hogy a közös kulturális alap kialakítása is az itteniek dolga lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Eladó i7 7700
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)