Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Ha kicsit visszaolvasol, látod, hogy valaki másnak is azt tanácsoltam, hogy állítsa be fixre az alap szorzót és alap bclk-t, esetedben ki van egészítve az IMC meg stb dolgokkal, és azon a cpu szorzón vidd le addig a feszültséget, amíg még stabil a rendszer. Aztán növelj egyet a szorzón, emeld addig a feszültséget, amikor már stabil a rendszer. Egyszer elérsz egy olyan szorzóig, amikor már sehogy se jó feszültségnöveléssel, akkor kezdj el gondolkozni, miért nem. Add rá az LLC-t, csökkentsd a feszültséget, amíg még stabil. Ha az LLC nem segít, más a baj. Memória vagy BCLK vagy valamilyen feszültség, mondjuk IMC. Valahogy így megy. Nézz úgy mindig a feszültségre, mintha kevés lenne belőle, mert így jutsz messzire. Tudd, melyik mit állít. Ha nem tudod, Google. És mindig írd, hogy mit csináltál, menet közben nagy haszna lesz.
-
IO.sys
őstag
A RAM akkor 1480 legyen. Ha megvan majd egyszer a jó CPU OC, akkor mehetsz lejjebb a timingekkel, minden lépésben kitesztelve memtest-tel. Az is egy művészet.
Szerintem kezdd inkább elölről az egészet. Én is újrakezdtem négyszer, amikor X-es procim volt. A mostanit még csak kóstolgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- I7 7700K hibátlan!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest