- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
BTminishop #41495 üzenetére
Ha tényleg komolyan akarod tuningolni a procit akkor kevés lesz egy 120-as radis vízhűtés inkább kaparj össze még pár ezret ( tízezret ) és vegyél egy 240-est hidd el megéri én is spóroltam először egy Thermaltake Water 2 Performert és lecseréltem egy Exreme-re most AMD X6 1100T-t 1,55v-on tudom hűteni 60 c fok alatt
egy kis teszt [link] -
colker
tag
válasz
Az "ASUS M5A97-EVO" alaplapnál a simára gondolsz?Mert van már ASUS M5A97 EVO r2.0 is ami iponon pl. 600ftal drágább a simánál és általában azt javasolják a fórumon és nem a simát meg hát ez csak az újabb verzió.
Szerk: Olvasom hogy fx- 9370 procit is megemlíted az már nincs benne ennek a lapnak a támogatottsági listájában,persze nem tudom gyakorlatban elbír-e vele.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
AMD-hez nem (sem
) ertek, az asus jo ceg, ha neked megfelelnek a lap szolgaltatasai, akkor minden rendben.
A haz jol nez ki, 14-es ventik vannak benne? Az szerintem ma mar eleg alap, ha nem akarsz nagy szelviharban üldögelni a gep körül. Ja, a Corsair vizhütes se lesz valami halk, arra felkeszülhetszTap milyen lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest