- Google Chromecast topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
colker #41343 üzenetére
De ez bazi hosszú, hogy mi mit jelent, mit miért állítasz, mit miért tiltasz stb. Olvass a témáról kész cikkeket, mert mindenki el fogja nagyolni, senki nem veszi a fáradtságot, hogy egy hsz-ben kitérjen mindenre. Szerezz hozzá háttérismeretet vagy ha nem érdekel annyira a téma, akkor szerintem kérj meg valakit az alaplapod topicjában, hogy listázza neked ki a BIOS-át és másold le. Csak mivel gondolom négyfél alatt senki nem pörgeti a procit a feszt inkább ne másold. Feleslegesen ne adj sok feszt a CPU-nak mert fűteni fog csak a világba, én inteles vagyok, kérdezz rá a topicjában ott majd megmondják létezik e belőle olyan szar, ami 1,25V-al nem megy 4GHz-en stabilan, azt a feszt meg már csak elviszi a barkács léghűtőd tekintve, hogy kevesebbet fog enni, mint most turbo-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest