Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #38407 üzenetére
Kicsit utánna néztem, és ugy látom hogy külföldi fórumokon is csak 417-422 fsb ig jutnak de a 422 az már nem mindenkinek megy.Mindegy menyi feszt adok akárminek akkor sem megy 417 fölé
Azt mondják hogy a p43 chipsetben fsb- fal vanés nem megy tovább, Jobb tuning potenciállal rendelkező lap után kell nézni.
-
boxos23
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #38407 üzenetére
A ramokat leszarhatod, élőben nem látszik a különbség. Proci fontosabb.(Le lett osztva hogy ne hjtsam túl)
C1E (meg a többi C), EIST, Virtualization : disabled
full screen logo show : disabled(Ezek ki lettek kapcsolva)valahol a tuningos részben kellene lennie a spread spectrumnak, ha megtalálod az is disabled.(Ilyet nem találtam szerintem nincs)
Ha van felező szorzó a procidon, akkor nyomd rá azt is (9,5)(be lett kapcsolva)
Az X.M.P.-t vedd le autoról és nézd meg valamelyik oprcióval (kettő van, nem?)(igen kettő vanisabled , (B)(/B)profile 1 (ez az 1600/1600 XMP)
A ramokat NE hajtsd túl, mert egyszerre elég egy hibalehetőség tesztnél!(nem hajtom)cpu vcore lehet 1,3V(megvan)
cpu reference is pár osztást feljebb,(417-ig ment)
MCH core legyen 1,2V(megvan)
és próbáld meg feljebb húzni.Van loadline calibration a lapban? (Ez nem tudom mi??)Nézd meg mennyit droppol terhelve! (mi az a (B)(/B)droppol???)Ha nagyon sokat (több, mint 0,05V) akkor kapcsold be!(?????)
Én IBT-vel tesztelném; hamar megvan és durván szivatja a gépet (hőfokokra ügyelni!)417 FSB-ig bejön ami azt jelenti 3750Mhz
]Lehet az hogy ez a max?? Nem bir a lap többet ????
Melyik a legjobb a romhoz a D, B C A osztás??
Választ várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest