- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #33883 üzenetére
Már nem fért bele a modba
Már így is elég pozitívan csalódtam a "kis" Celeronban. A maga idejében (2007) nem volt ez rossz vétel, ha az ember be merte vállalni a tuningot (és persze volt hozzá megfelelő lapja).
Így 3,1GHz-en már közel hozza az alapórajeles E2180 teljesítményét. Netezésre Win7 alatt így húzva bőven elég, még a youtube FullHD is megy rajta egész szépen (majd erről bővebben a cikkben amit írok róla
)
(#33884) Lord Vader
Na valami ilyesmire vágynék én is
Lehet tudok szerezni egy másik ugyanilyen procit. Ha ez összejön meglátjuk valóban a lap-e a szűk keresztmetszet.Meg volt még egy nagyon jó biznisz, de sajna lecsúsztam róla. Egy kétmagos E1200 lett volna kemény 3.500Ft-ért helyben, csak mire rátaláltam megvették.
Bele sem merek gondolni az mit adott volnaMod 2:
Igen megyeget
Egyébként azt néztem, hogy a Sempron 140-et igencsak befogja ez is.Na akkor hasonló cipőben járunk mivel én is szintén poénból vettem
Ez 2.400Ft volt postával, szóval maga a proci 2.000
Van egy 640-es Pentium is nem lövöm le a poént, de jó helyen kapizsgálsz -
Alister71
nagyúr
válasz
gabo9201 #33883 üzenetére
klikk, 100% OC alapfeszen, EP35-DS4-ben, LLC autón, szerintem bekapcsolva, mert semmit nem droppolt.
Megyeget szépen a lelkem: klikk
Valóban nagyon életképes proci, szerintem a P4-eket tönkre veri, sőt még a D9xxx-es procikat is komolyan fenyegeti.
Mostanában 2k-ért hozzá lehet jutni. Én is csak poénból vettem meg, mert kíváncsi voltam rá mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest