Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
az enyém már van vagy 5-6 éves...
de én sem mertem volna ezzel tuningolni ha nem húzott volna ki már 3 évet nálam..
volt egy 400-asom is, az állandóan melegedett,és sípolt,berregett. na azzal 1 Mhz-et sem mertem volna tuningolni.
az AMD-s gépemet is azért pihentetem a tuning témában,hogy had ismerjem ki a tápot. eddig minden oké vele,csak a ventit majd egy kicsit fel kell pörgetnem mert elég meleg. a venti meg alig megy benne. mondjuk hőérzékelős,de nekem túl meleg.
sokan mondták már hogy hülye vagyok,mert állandóan a hőfokokat lesem. nálam az 50fok már sok.. de még nem is szált el nálam semmi azért mert túlmelegedett..hát igen. biztos hogy azt gondolná hogy olyan beállítást mondtak neki,hogy azért szált el a gépe..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest