Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem válaszoltak a ram topikba... Úgy döntöttem kitesztelgetem én magam a dolgot csak szeretnék kapni néhány értéket hogy mit mennyivel lehet max emelni nehogy baj legyen... Pl. FSB voltage meddig mehet max? Most +0,1 van. A ramnak adhatok nyugodtan 2,1V-t? Mert elvileg az van megadva neki, most 2,0V (+0,2őt kapott eddig)... Valamint MCH-nak is mikor és mennyit lehet/érdemes max adni? Most +0,1et kapott... Proci? Max 1,35ig?
Most 3,15Ghz-n jár és terhelve ibt-vel a cpu-z 1.184V-t ír. Terhelés nélkül 1.200V...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest