Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
válasz
darál0w #15617 üzenetére
Az első az nem tetszik, azt nem választom.
Kérek két-két darabot a másik kettőből.
Viszont lenne kérdésem megint.
Próbálgattam játszani az AC2-vel és nemtudom mennyi idő alatt de váratlan javíthattlan hw hibával elszállt a gépem (kékhalál), holott elötte egy órával teszteltem le a rendszert 2 órás prime-al (blend) és az égadta világon semmi baja nem volt, én szakítottam meg a tesztet. Ez most csak valami egyébb programhiba lehetett, vagy akkor a prime-os teszt sem 100%?
-
dobobazsy
őstag
válasz
darál0w #15617 üzenetére
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy ASUS P5QL-PRO alaplap megfelel tuningolásra? szeretném húzni az E6550-emet, de eddig 2600 MHZ-en nem jutottam túl, pedig egy másik alaplapban tesztelve(P5Q Deluxe) ment 3300-at is egy kis fesz emeléssel, és ki se teszteltem normálisan. Főleg mióta ráraktam az új biost, mert azelőtt még ebben a lapban is eldöcögött 2.8-2.9-et. Esetleg mivel próbálkozzak, hogy kicsikarjak még egy pár MHz-et? a CPU fesz és ram feszen kívül másnak nem mertem adni, mert nem akartam leégetni. Valami 5let? Egyébként P43 chipsetes a lapom. Előre is köszönöm!
darál0w: bocsi, véletlenül neked ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest