Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
erdomester2 #14649 üzenetére
Mondjuk ezzel a G31-es Chippel sikerült megint jól belenyúlni. Olcsó, de olyan is. Persze pénztárca függő is a dolog és inkább egy ilyen lap, mint egy 6 éves konfig. Csak én úgy vagyok vele, hogy inkább tovább gyűjtök egy kicsit. Ez a Giga lap, amit linkeltél, kb 10 ezer lehetett. 15 ezerért viszont már türhetőeket kapni. Ha viszont a jó integrált VGA volt a fontos, akkor érdemes lett volna AMD fronton körülnézni és venni egy 785-ös Chippes lapot 15-20 ezer közt. De ez csak a személyes véleményem.
Ja a "Support for Microsoft®Windows Vista/XP" csak azt jelenti, hogy a felsorolt oprendszerek már ismerik, vagy támogatják a beépített alaktrészeket. Ettől függetlenül persze mehet rá Win7. Mondjuk nekem a Win7 mellé csak a VGA drivert kellett feltennem, a többit felismerte rögtön, így az alaplapi lemez nem is kellett.
Pero! Ez így van. Tápon és alaplapon sosem szabad spórolni. A többin lehet, azt vagy lehet tuningolni, vagy bővíthető idővel. De ez a kettő adja meg, hogy milyen lesz a géped.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest