- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz
Fundey #13739 üzenetére
400 as fsb? hm.. remélem a fesz nem auton van
, azt ugy tudod nézni elég-e neki , stabil-e hogy prime 95 el fél óráig terheled , ameddig ujra indul + fesz kell neki , meg remélem a pci-e freky is 100 on van , a ram szorzója meg 2 az fsb től függően
nekem is 10.1 catalist van és megvan minden menüpont
azta karit illetve , terhel meg pl furmarkal és nézd meg melegszik e a 2. mag , vagy a cataliston belül -> ati overdrive és ott terhelés közbe meg nézed a 2. mag aktivitását , ha 0 akkor nem megy ! azokra a mark eredményekre meg kivánics vagyok énis , tettem fel 1 vanteg-t majd énis nyomok 1et
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest