Új hozzászólás Aktív témák
-
laccc85
csendes tag
Észre fogod venni persze sebességben, főleg ha olyan cuccot használsz, aminek szüksége van a teljesítményre:

De én a helyedben már nem cserélnék 775-ös tokozású lapot, hogy 3400MHz-en menjen el a procid.
Inkább majd egy Corei 5-vagy Corei7 be fektetnék bele ha lesz rá pénzed, vagy ha mindenképpen ki szeretnéd hozni belőle a maxot, akkor eladnám ezt a procit, és egy kis árkülönbséggel vennék egy olyat,aminek a tuningpotenciáljai jobbak
ás igy te is kedvezőbben megúsznád pénzügyileg.
A MH-z amit az előbbiekben Gyufaaa is mondott
azért ugrál
de ha van egy olyan lehetsőéged a biosban, hogy intel EIST és azt kikapcsolod, akkor állandó órajelen tartja a procid, attól függetlenül mennyire van kihasználva, nekem van ilyan lehetőség a lapomban (MSI 45 neo), nem tudom a tiédben lesz e
-
Degradator
tag
szervusztok!
tudom, rossz helyre írom a kérdésem, de már nincs jobb ötletem, mint itt megkérdezni.
kérdés:Intel DQ965G alaplapom van(S775 DDR2 PCIE), azt már észrevettem hogy biosból nincs lehetőség a tuningra(vagy van valami rejtett billentyűkombó
)
valami spéci biossal sem lehet? nincs valami használható biosfrissítés hozzá?vagy csak szoftveresen van lehetőség, suxpé alól?
clockgen ne mtudja kiolvasni a lap órajeleit, az easy tune meg nem fut.
más ötlet?
üdv és előre is KÖSZÖNÖM a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akkor erős limit lehet a deszka, vagy a ramoknak a sebességét nézted? A gyorsulást naná, hogy észreveszed.
)