Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Az a tapasztalatom, hogy ha a GPU órajelét emelem, sokkal többet ér plusz fps-ek tekintetében, mintha a (vga) memóriával küzdenék. Nálam fontos, mert most is a 30-as átlag körül játszom, szal +/- néhány fps sokat számít. Tehát ugyanazt mondanám, mint a CPU/RAM esetében gémekhez: memória legyen elég mennyiség és jó minőség, de külön nem küzdök magasabb frekiért és alacsonyabb időzítésekért, mert nincs gyakorlati haszna (persze kíváncsiságból megnézem).
KaraDani: én eddig azt hittem, hogy az Orthos ugyanaz, mint a Prime. Nem sokára visszajön a garcserés TX2-őm + alakítok rendesen a szellőzésen, kipróbálom a procim végét.
Még mindig a jó öreg 95-öst használod, vagy van újabb verzsön? -
KaraDani
addikt
Azért én proci tesztenk maradnék, a proci teszteknél. Orthost hanyagolnám, gyengus, az nálam még akkor is ment amikor prime 10 perc, ibt meg 3 perc után kiakadt.
Rica: Szerintem fél óra Prime/IBT elég ha játékra használja csak az ember, játékkal úgyse tudod folyamatosan annyira leterhelni. Ha videot vág renderel, és egyéb hosszú ideig tartó erősen processzoréhes dolgot csinál az ember akkor látom értelmét a 2óra és feletti procitesztnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- YouTube
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest