Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
adam320 #10345 üzenetére
Én is KaraDani véleményével értek egyet. A húzás pl még arra is jó, ha az illető ki akarja tesztelni, hogy vajon mekkora erő rejlik a gépében. Amúgy a HD3850 rengeteg játékban (különböző grafikai szinteken) olyan sok fps-t tud elérni, ahol magas órajelű, erős processzora is szükség van ahhoz, hogy ne a proci korlátozza az fps mértékét. Az 5400+HD3850 párosnál sok esetben előfordulhat komoly cpu limit.
-
KaraDani
addikt
válasz
adam320 #10345 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nem tuningbajnok ez az AMD széria. Azt meg had ne mi döntsük el, hogy ő miért szeretne gyorsabb CPU-t, segítséget kért, hogy hogy csinálja, nem azt kérdezte, hogy a 3850 mellé megéri e tuningolnia a CPU-t. Az is lehet (sok ilyen van) akit csak úgy érdekel a tuningolás, ki szeretné próbálni mit tud a vasa.
(Ezt a kisokoskám című megszólítást, meg légy oly kedves hanyagold, én se sértegettelek szerintem)
Szerk.: Nem low grafra értem, alacsony felbontásra, pl egy 17" es TFT je van amit 1024*768 ban használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest