Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
Lenne egy TV Tunerem bt878 as chipset-el van szerelve.
FM nincs rajta. A tuner része az LG, de a kártya gyártója ismeretlen. semmit nem tudok róla megállapítani. Ami szerintem egyedi rajta az hogy van rajta DC 5V ki vagy bemenet. normál ajzattal. Volt már 5-6 féle tunerem de ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek driver ügyben, és ha van rá mód még a kezelő is software is kéne hozzá. Az előző tulajdonosa szerint cyberlink-power vcr II -es programmal működött előtte de csak Win98-ig.
Egyébként megvan hozzá a távírányító és a vevője is.
Hátulján található csatlakózok: antenna bemenet, hangkimenet, s-video bemenet, DC 5V, remote controller.
A chipset adatait878KHF 25878-12 CA1914.8 9920 korea.
A nyákon nincs feltüntettve semmilyen adat. kivéve centis betükkel hogy APAC de az első A betű alsó vonala balról jobbra 45 fokos szögben emelkedik.Ilyen érdekes mintha orosz vagy mit tom én milyen akrakter lenne de ilyen típusra sem találtam semmit.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha felelőtlenül nyitottam a topicot megkérném a moderatorokat hogy nézzék el addig még a segítség elér hozzám és töröljék. Üdv a csapatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest