Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Sziasztok! Az igaz, hogy a túlfeszültség védő nem ér semmit, ha nincs földelve a konnektor? Elvileg a gyártó ad élettartam garanciát rá, plusz ha tönkre megy ezen keresztül valami 50 ezer euróig térít. Viszont mi van ha nincs földelés, gondolom nem él a gari sem.
APC túlfeszültségvédő, 6 kimenet, 230V - APC Hungary
Beszéltem a villanyszerelővel ő mondta a fenti dolgot. Meg tudja valaki erősíteni ill. cáfolni? Köszönöm!UPDATE:
Okés, közben megtaláltam leszűrve, hogy tényleg csak földeléssel működik a dolog.Akkor másik kérdés: mennyire jellemző, hogy egy földeletlen konnektor miatt esetleg tönkre megy a számítógép? Tehát nem villámcsapás miatt, hanem csak az áram miatt. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi ékszerdobozka
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest