Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attiati #21904 üzenetére
Az szerintem elég túlzó elképzelés. Tekintve, hogy nem tudni előre melyik lesz a három közül a domináns törzs, már ez miatt is, de azért az nem úgy van, hogy egy évig nem találkozol influenzával, aztán következő évben meg helló van.
Tizenéve voltam utoljára influenzás, azelőtt ugyancsak tizenéve, ennek ellenére lábon kihordtam kb 2 nap alatt.
Amúgy még most télen/jövő tavasszal is maszkozás lesz keményen, úgyhogy pont ugyanúgy el fog maradni mint az ideierre elég nagy összegben fogadnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Netflix
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest