Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
De.
Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2015/849 irányelve (2015. május 20.) a pénzügyi rendszerek pénzmosás vagy terrorizmusfinanszírozás céljára való felhasználásának megelőzéséről, a 648/2012/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet módosításáról, valamint a 2005/60/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv és a 2006/70/EK bizottsági irányelv hatályon kívül helyezéséről (EGT-vonatkozású szöveg)
"Az elektronikuspénz-termékeket egyre szélesebb körben tekintik a bankszámlát helyettesítő eszközöknek, amely jelenség, a 2009/110/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv (8) által meghatározott intézkedések mellett indokolttá teszi, hogy a pénzmosás és a terrorizmusfinanszírozás elleni küzdelemmel kapcsolatos kötelezettségek hatálya e termékekre is kiterjedjen." -
Nem tudok bejelentkezni az app-ba, se wifi-n, se mobilneten, azt írja, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot.
Nálatok jó? -
Lehet Euro-t utalni revolut számláról Transferwise-ra?
Vagy csak bankkártyás feltöltéssel lehet? -
Transferwise azt írja nekem, hogy hétfőn 6:40 perckor lesz jóváírva a szombati (hétvégi) utalás
-
Rakok rá (utalás hétköznap) forintot jövő héten és kipróbálom.
De a GPay azt igazolta, hogy mobilos fizetésre alkalmas a TW kártya, amelyik kártyám nem támogatja a GPayt, arra azt írt, hogy csak netes vásárlásra használhatom.
Amikor alárakok egy kártyát, akkor elindul egy ellenőrző folyamat, hogy mire alkalmas-e a kártya.
Így 99,9%, hogy működik a mobilos fizetés Gpay alkalmazással. -
Elsőnek egy pay-pal accountot hozz létre, anélkül nem vásárolunk az ebay-en.
Németektől, amerikaiaktól óvatosan vásárolj, mert az ebay nem szokott a magyaroknak ítélni a németekkel és az amerikaikkal szemben, még ha igazuk is van.
Nincs magyar bankkártyád?
Különben az amazon-t ajánlom az ebay helyett.
Ebay tökéletes arra, hogy kínaiaktól vásárolj. -
Ma a TW kártyámmal megpróbáltam eurót felvenni Euronet automatából, de félbeszakítottam a műveletet, mivel mindenáron GBP-t akart volna beterhelni (a Revolut kártya is névleg GBP-s, meg a TW is). Ráadásul ha jól láttam valami extrém pocsék árfolyamon akart váltani (de ez nem tuti).
LINK -
Én is idézek:
"Úgy látom 13 éves az előző poszt, de az EURONET változatlan :)))) .
A mai napon szükségem volt 200 EUR-ra. A győri TESCO-nál van is EUR ATM, gondoltam ott veszek fel, mivel a bankom (angol bank) engedélyez havi 200 EUR-t ingyenesen felvenni bármilyen ATM-ből.
A kártyámhoz tartozó számla az Egyesült Királyságban van vezetve, de EUR-számla nem font.
Fel is vettem 200 EUR-t az ATM-ből és jött a meglepetés a bankból, a terhelés 197.96 GBP volt !!!
Az EURONET-nél kb. 1 árfolyamon számolják a GBP-t (360 Ft) és az EUR-t (317 Ft) !!!!!!!
Ez az egy kp. felvétel kb. 9000 Ft-omba került.
A 200 EUR így forintban olyan 72000 Ft-ra jön ki.
Drága tanulópénz volt az tény !" -
válasz
feketedini
üzenetére
nem emlékszem, hogy aláírós lett volna
-
válasz
roger.smith
üzenetére
CIB ECO számla?
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Általában keresnek egy balekot, akinek utalgatni kell pénzt és csak a számlaszámokat és az összeget adják meg. Meg persze jutalékot.
A pénzmosó nem utal, mert az kész lebukás. -
válasz
üzenetére
ennyit írtam nekik:
Jó napot kívánok!
Nem lett jóváírva az elküldött pénzem, kérem ellenőrizzék.
transferwise utalás száma: 12345678
Forrásszámla: 12345678-12345678-12345678
könyvelés napja: 2019 02 02
Azonosító: BBK18L00000123456
Közlemény: P12345678
Üdvözlettel:
X Y
Mobil: +36 70 1111 11111 -
válasz
szabi__memo
üzenetére
nálam az utalás ingyenes, de az adót (tranzakciós illetéket) meg kell fizetni, így adóztatják a bankokat, hogy ne az emberek fizessék meg.
-
20 ezer forint alatti átutalások esetében a fizetendő 0,3 százalékos tranzakciós illetéket nem kell megfizetni.
Aki TW-t tölt és ingyenes a belföldi átutalás, annak érdemes 20000 forintonként töltenie. -
válasz
szabo.csabi
üzenetére
tranzakciós díj + a bank kondíciója, ami általánosan 0-350Ft körül van, attól függően hogy online vagy bankfiókban indítod (erősen számlacsomag függő)
-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Magyar bankban van, magyar HUF számlájuk, akkor hogyan lenne deviza utalás?
Mindjárt megnézem egyenleg értesítőt.
Nálam bankon belüli utalás volt, csak tranzakciós költséget számítottak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest