Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Egy kérdés: ma próbaképp elindítottam egy utalásos feltöltést a Raiffeisen-es folyószámlámról de nem fejeztem be, viszont a célszámla szintén Raiffeisen-es lett volna, amire utalnom kellett volna. Ez azt jelenti, hogy a tranzakció Magyarországon belüli bankközi HUF átutalásnak minősült volna?
Azért kérdezem mert ma voltam a CIB-nél érdeklődni és azt mondta a néni, hogy hiába HUF a célszámla ha nem hazai számla akkor deviza utalásnak számít a tranzakció és aszerint számítanak fel költséget is.
Tehát ha TW-s EUR vagy USD számlára utalok a hazai HUF számlámról akkor ez utóbbi a szitu, de ha a TW-s HUF számlámra akkor hazai utalásnak számít?
Csak mert ez esetben van értelme a CIB ECO-nak de amúgy nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active okosóra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest