Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balhmm

tag

válasz V/ #616 üzenetére

Tényleg kezdem nem érteni melyik részét nem érted:(

Az MNB árfolyamot tájékoztató jelleggel írtam, mert azért ez alatt ritkán számolja el bárki is az eurót és mivel a valós árfolyamom ettől alig tért el, így erre írtam, hogy annyival jobban szerintem a tw sem váltott volna..

A számokat már a pontos levonás után írtam.
    Csináltam azonos időben egy csomó feltöltést és vásárlást és ezeket az árfolyamokat hasonlítottam össze. Szerintem kimutathatatlan az átváltás közti eltérés.

Ha a mai napon utalok forintot a tw számlára, hogy ingyen legyen a feltöltés és ez most oda is érne, akkor 32064 forintba kerülne a váltásom a költségekkel együtt. Ez 320.64 ft-os árfolyamot jelent. Most vásárolok euroban a visa és az mc kártyámmal. Pár munkanap múlva kiderül, hogy milyen árfolyamon váltottét át a forintomat euróra. A Revolut jelenleg 32000 forintot kér a 100 euróra (jelenleg van rajta forint).

És én azt állítom, hogy a pár nap múlva kiderül árfolyam nagyon ennek a közelében lesz és kérdés, hogy akkor mennyire ér meg szarakodni a feltöltésekkel (főleg úgy, hogy a hitelkártya a sima vásárlások után visszatérítést is ad (bárhol vásárolok).

Természetesen, ha már utalni is kell, akkor verhetetlenek ezek, hiszen ezért is választottam ilyen kártyát. És szeretném jelezi, hogy ebben a pillanatban egy átlagos pesti pénzváltó 321 forintért adja az eurót (ha valaki amúgy nyaralás miatt szeretne vinni eurót)

Pár nap és megírom mennyit vontak le!

Új hozzászólás Aktív témák