Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
Beniii06
addikt
Igen, ez már regisztrált TW felhasználóknál is működik, kivéve BRL, BDT, COP, CNY, INR, UAH, USD-t az USA-n kívül, vagyis nálunk ezek nem megengedettek. Csak be kell írni a címzett TW-os valós nevét + mailt és a TW beazonosítja, kiegészíti az adatokat és megy a pénz, a képek segítenek.
Viszont, ami újdonság nekem, hogy nem TW-n regisztrált embereknek is lehet utalni ilyen formában, itt is valós nevet + mailt kell megadni és küldik az instrukciókat. (az én felfogásom szerint ez egy utalási megbízás, ami lehetőséget ad, hogy a címzett döntse el, hova menjen a pénz, miután a mailt megnézte és követte az utasításokat.) Azután
elutalod, levonják tőled a pénzt a TW(-nek), aki mint közvetítő, továbbutalja a címzett által megadott számlára. 5 munkanap van elfogadni az ajánlatot a címzettnek, utánna sztornó.
Appon belül nem érhető el az e-mailes opció, csak a TW-TW közötti számlák és itt is akadhatnak problémás pénznemek.
Nekem ez jött le első elolvasás után, persze tévedések lehetnek. Sajnos azt nem írták, hogy van-e díja és ha van mennyi ezeknek a szolgáltatásoknak, valószínűleg ingyenesek a szokásos átutalási díjakon felül.zseko: Természetesen nem a nyelv tudás brillírozása volt a célom, azért írtam le, hogy megerősítselek, mert voltak benne új információk is számomra és érthető legyen bárki más számára
-
zseko
veterán
válasz
jezsu1998
üzenetére
Itt van leírva a menete, ha jól értem az angolt.
-
zseko
veterán
válasz
jezsu1998
üzenetére
Nem találtam semmi, olyat ahol telefonszám, email, TW azonosító stb.. segítségével tudnál utalni.
Pedig mikor a többnemű számlákat elkezdtem beállítani, volt egy kérdése, hogy engedélyezem-e az email alapján történő fizetést, és az igen-re gratulált, hogy most már használhatom.
-
jezsu1998
csendes tag
válasz
nemkelldell
üzenetére
Őszintén még nem használtam így, de most megnéztem az alkalmazásban, és csak olyan lehetőséget láttam, amikor számlászámot kért, szóval szerintem a "hagyományos" módon működik, hogy be kell írnod a számlaszámát (nyílván azt célszerű, amelyik egyezik te számlád pénznemével).
Nem találtam semmi, olyat ahol telefonszám, email, TW azonosító stb.. segítségével tudnál utalni. (Lehetséges, hogy van ilyen is, de a számlaszámos módszernek szerintem biztos működnie kell)
-
nemkelldell
újonc
válasz
nemkelldell
üzenetére
Egyenlegek/ EUR fül adataimat adjam meg a másik TW számla tulajdonosának és a saját TW EUR számlaszámomra, pedig ő az EGYENLEGEK/ EUR küldése utasítással eltudja küldeni a pénzt, ez működik, nem?
-
nemkelldell
újonc
Sziasztok!
Egy TW többpénznemű számláról hogy történik az utalás/küldés egy másik TW többpénznemű számlára ?
Hirtelen nem találtam, de elvileg működik a dolog házon belül is, nem csak külső bankokon keresztül, ugye ?
köszi előre is !Bocsi, a primitív kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest