- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
ddtt
csendes tag
Tisztelt dr bubo.
sajnos az ön által megadott honlapról sem tudtam beüzemelni a routert.
ha összekötöm az ott leírt módon a netet a routerrel meg a pc-t a következőket írja:
hiba 651 a modem(vagy acsatlakozázhoz használt egyéb eszköz hibát jelentett),
és nincs net.a router lehet rossz vagy a vezeték? vagy a pc-m selejtes,különben még új 3 hónapos,szóval teljesen levagyok törve. a boltos ahol vettem azt mondta,aki ért hozzá annak 1 perc aki nemért hozzá annak 2 óra. én ezt már jóval túlléptem.
előre is köszönöm válaszát -
ddtt
csendes tag
sziasztok.vásoroltunk egy TL-WR740N 150Mbps Wireless N Router-t de sehogy sem tudom beüzemelni.bróbáltam a gyári cd-vel,aztán az ip cím amit a telepítési útmutatóban adtak nem jelenik meg a leírt dolog.amikor pedig összekapcsolom a leírt módon a dolgokat egyszerűen nincs internet.megköszönném ha valaki tudna segíteni.lehet,hogy igen egyszerű,de nekem nem megy
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Gumi és felni topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest