- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Claude Leon #371 üzenetére
Nekem 0.1 a vége és a dizájn még a régi tégla.
-
zone
őstag
Kattints valamelyikre: tplinklogin.net vagy 192.168.0.1
név/jelszó: admin/admin -
-
zone
őstag
Khm.. a számok a csatorna számai, nem az, hogy hány csatornán adja a jelet. Azért van több csatorna, hogy ha egy helyen több wi-fi jel van, ne akadjanak össze. Ha automatára van állítva, akkor automatikusan keres egy nem foglalt csatornát.
A csatornák részleges átfedésben vannak, ha manuálisan akarod beállítani, akkor Netstumbler-rel meg lehet nézni, hogy a közelben lévő wi-fi eszközök melyik csatornát foglalták már le és azt kell kiválasztani, ami legkevésbé van fedésben.
átfedések -
zone
őstag
Nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér. Basic Settings - Network - MAC Clone - Clone MAC Address To - Save
-
zone
őstag
Ez érdekes, nem tudom mitől lehet. Próbáld meg a Security Option-t és Encryption-t automatikusra állítani, hátha...
Ha így sem megy, akkor kapcsold ki a Wireless Security-t és a MAC Filtering menüpontban add hozzá a laptop MAC címét, így csak az fog tudni rácsatlakozni, hiába nincs jelszó.
-
zone
őstag
wireless menüpont
ssid: az eszköz neve, ezen a néven látja majd a laptop (írd át, pl. pisti wifije)
region: hungary
channel: nem látom, hogy lenne "auto", így válaszd akármelyiket, ha nincs más wifi a közelben akkor ez nem lényeges
mode: 802.11g
Enable Wireless Router Radio - bepipálva
Enable SSID Broadcast - bepipálva
Enable Bridges - nem kell bepipálni
---------------
Enable Wireless Security - bepipálva
Security Type: wpa-psk/wpa2-psk
Security Option: wpa2-psk
Encryption: aes
PSK Passphrase: ide írod a wifi jelszavátsave
esetleg még kiírja, hogy újra kell indítani, ilyenkor: system tools - rebootHa a gép látja a routert a vezetéknélküli hálózatoknál, akkor a jelszó beírása után simán csatlakoznia kell. Esetleg annyi gond lehet, hogy más wifije használja ugyanazt a csatornát (channel), akkor azt állítsd másra.
-
zone
őstag
Nem kell semmit, itt az IPv4-en belül legyen automatikus kérés.
Ha rendesen beállítottad a routerben a wireless részt és a netbook látja, de jelszó beírás után nem csatlakozik, akkor szerintem rosszul írtad be a jelszót. De egy screenshotot mutathatnál, hogy milyen hibát ír. -
zone
őstag
Én most állítottam be egy ilyen routert és az a gondom, hogy a böngésző elsőre nem tölti be az oldalakat vagy betölti, de css vagy képek nélkül, frissítés után betölti. Ami érdekes, hogy a router dinamikusan kapta a "20.200.1.12" IP-t, ami egy amcsi cím. A hardware verziója 4.0, a firmware a legfrissebb, gyárilag.
(#213) repvez:
A netet a kék helyre dugod, a PC-t az egyik sárgába
Belépsz a router felületére
Network - WAN
WAN Connection Type: PPPoE
beírod az adsl felhasználónevet és jelszót
Wan Connection Mode: Connect Automatically
SaveHa így nem menne, akkor még:
Network - MAC Clone
Clone MAC Address To
Save
Ezután automatikusan újraindul.(#214) amilocarving:
A router kezelőfelületéhez való elérés rá van írva a router aljára, az enyémnél "tplinklogin.net", de régebbi vagy más típusúaknál egy IP cím van megadva (pl. 192.168.1.1), ugyanúgy a név és jelszó, mindkettő "admin".Ha sikerült belépni, keresd meg a Wireless menüpontot. A Wireless Settings-nél az SSID lesz a wi-fi adó neve, a channel legyen Auto, a Mode pedig 11bg mixed.
Alatta pedig legyen bekattintva az Enable Wireless Router Radio és az Enable SSID Broadcast. Mentsd el a Save gombbal.
A menüben utána:
Security Settings
WPA-PSK/WPA2-PSK -t jelöld be
Version: WPA2-PSK
Encryption: AES
PSK Password: -ide írd a jelszót, amivel le akarod védeni, minimum 6 karakter
Mentsd el a Save gombbal
Indítsd újra a routert: System tools - Reboot
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest