Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Imike_80 #37519 üzenetére
Ext3-as teljesen jó, ext2-es nem ellenőrzi a HDD-t, egy esetleges áramkimaradás után jól jön az ellenőrzés, de így lassabb az ext3-as az ext2-nél.
Failsafe: passzolom, majd okosabb leírja.
Attól függ mi bukik? Mert ha nem lehet belépni sehogy, akkor esetleg a reset segít, de ha az sem, akkor marad a serial kábel. De nem kell parázni, semmi különösebb nincs, csak a routernek megfelelő firmware-t használja az ember és kész, akkor nincs gond.
-
nyikszi
őstag
válasz
Rascally81 #37506 üzenetére
Szia! Elég lesz a 3600-as. Nálam ezenkívül még fut rajta pár dolog és stabil, semmi gondom nincs vele. Vargalex firmware-t pedig könnyű ráeszkábálni. De ez itt OFF, inkább a WDR3600-as topicba gyere.
-
nyikszi
őstag
válasz
carpediem007 #37497 üzenetére
-
nyikszi
őstag
Ez miért nem jó?
-
nyikszi
őstag
válasz
Freeman01 #37425 üzenetére
Szia! Többen leírták inkább ilyet vegyél: TP-LINK WDR3600 szerintem ne az a pár ezer forint legyen a meghátrálás oka. Jó készülék, stabil, erős, szebb, okosabb
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A múltkor, hogy elszállt a routerem és resetelni kellett, azóta nem a sda2-ről bootol. Ezt szeretném visszaállítani. Az fstabot próbáltam Vargalex leírása alapján visszaállítani, de semmi nem történt. Próbáltam manuálisan beírni az fstabba a dolgokat, de ezt a hibaüzenetet kapom:
[ Error writing /etc/config/fstab: No space left on device ]
Betelt. Mit lehet csinálni ilyenkor?
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #37086 üzenetére
Igen, az volt.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Ide is beírom, hátha valaki tud segíteni. 3600-as routerem van. Ma reggel nem volt net
Mi a fene, mondom, lehúztam a routert, gépre fel és van net. A routert nem érem el SSH alól se és a szokásos 192.168.1.1 címen se. OpenWRT van fenn. Semmit nem ír, a hálózati kapcsolatnál csak annyit ír, hogy nem beazonosított hálózat. Gondolom vihetem vissza a routert. Viszont ami érdekes, hogy a miniDLNA-n keresztül a WD TV Live látja a HDD-t. Volt reset, mit tehetek még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest