Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5 ébren van, és figyel... Többnyire! Csak közben Barátok közt-öt néz.

Viszont nem tudom, hogy mire is kellene nekem válaszolni? Már sokszor, és sokaknak leírtam, de leírom még egyszer. Nekem már nincs ilyen routerem, és DD-WRT-t sem használok. Ettől eltekintve próbálok segíteni mindenkinek, akinek, és amiben csak tudok, de mindezt csupán a Tomato-ra való hasonlóságra, illetve az Online DD-WRT Demo-ra, és a VMware-s változatban kipróbált dolgokra alapozom!
Vannak itt viszont többen olyan emberek is, ráadásul egyre többen, akik élesben használják a DD-WRT-t 1043-ason, gyakorlati kérdésekkel inkább őket kellene bombázni...

ela
Annyit mondhatok, hogy a 300 Mbit/sec csak elméleti sebesség, a gyakorlatban ez sokkal kevesebb. Erről bővebb infót a WiKi-ben találsz.http://hu.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi
És most Go Back a TV elé, Barátok közt 2 rész...

szerk.:
Majd közben azért gondolkodom ezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex