Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
A baj az vele, hogy nincsenek 1043-ashoz fordított csomagok hozzá, ezért a macera az openwrt csomagokkal, illetve az opkg-val. Ehhez jön még hozzá, hogy sokáig nem volt normális leírás sem, és mindenki csak próbálkozott, aztán többnyire kudarcba fulladt. Volt akinek sikerült ez alapján is, de szerintem amit az előbb adtam, az nagyságrendekkel egyszerűbb leírás. Flasheléskor pedig nem linux a vége, hanem firmware. Linux már dd-wrt alatt kell, ha onnan akarsz váltani valami másra.
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_760-760.html
Minden esetre szerintem is sokkal tetszetősebb a felülete, és sokkal több dolgot tud alapból, mint az OpenWrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex