Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
Kicsirics77 #34301 üzenetére
Ezt nagyon valószínűnek tartom mármint, hogy "gigabites kapcsolatra utal", ugyanis a 2-dik led is kék, ami a bejövő hálózatot mutatja.
Közben voltam a szomszédba, de értetlenül állok a történt dologgal szemben.
Átmentem felírni a modem típusát, ami CBN CV6181E (admin és cbn a jelszó, de még nem léptem be a menüjébe).
Gondoltam kihúzok mindent, és újraindítok mindent a maga sorrendjében, s talán zöld marad majd az 5-dik led. S talán majd így helyre áll a sebesség is.
Kihúztam a modemet aztán a routert is. Modem bedug, feláll a rendszere, aztán a router bedug. De továbbra is csak kéken világított az 5-dik led.
Ezek után az fogadott a Pc-én, hogy "Korlátozott kapcsolat" azaz nem volt Internet kapcsolat.
Megpróbáltam újra, s kihúztam mindent és kezdtem elölről, de a dolog nem változott.
Mondom ez egyre jobb, mert már Net sincs. Gondoltam haza megyek a régi routerért, aztán amíg nem tudom rendes működésre bírni, addig nem viszem vissza.
Haza is jöttem a másik routerért, de mielőtt kicseréltem volna, mondom még adok ennek a 1043-nak egy utolsó esélyt. De most kihúztam belőle a Pendrive-ot, míg fel nem állt mindkét rendszer (csak ekkor a routert indítottam el először, aztán a modemet, s miután felálltak a rendszerek bedugtam a Pendrive-ot.
És most jön amit nem értek. Most meg mitől lett Internet??
Ráadásul megvan a teljes sávszél. A lámpa továbbra is kéken világított, de nem érdekelt már, ha megvan a teljes sávszél.
Az észrevettem, hogy a router elfelejtette a titkosításnál megadott jelszót, meg 40Mhz-re volt állítva, az is vissza volt állva 20Mhz-re. Szóval ami ebbe a menü részbe be volt állítva, az visszaállt alapra. Hogy miért?
Mindegy mindent megadtam neki újra.
Most a transmission is hasít!Fullon jön lefelé is meg felfelé is.
Szerintetek mi lehetett a baj?Nem hiszem el! Mire megírtam ezt, arra megint elment az Internet kapcsolat!
Igaz, közbe töltött le egy torrentet, de csak nem az a baj?
Úgyhogy most visszadugtam egyszer a régit (940N), amíg nem derül ki biztosra, hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Lamzu Maya (Cloud Grey) / 1 év Garancia
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest