Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
a 19" -t te adtad meg, nem én találtam ki
de egyébként a 32"-lal se vagdalóznék, hacsak nem 1M-ről nézed a fullhd-t (amit azért kétlek)
egyébként nincsen semmi baj, ha komoly igényeid vannak, csak akkor bele kell nyúni a zsebbe kicsit mélyebbenEdenyke-nél minden ideálisan működik, de ezt nem lehet biztosra venni.
én csak a csalódástól akartalak megkímélni
nekem is nagyon jó sebeséggel ment minden, amíg HDD-t nem cseréltem (és nem szar a HDD, mert PC-n hibátlan, csak a router nem szereti)
így bárki megszívhatja, és akkor máris ugrott a jó sebesség
a HDD csere megint csak nem egy olcsó mulatság..... -
Zirowe
nagyúr
Ha a dts-t sokra tartod, akkor mit fogsz majd szolni a dts-hd/dolby truehd-hoz?
Csak azok a hangsavok tobbet tesznek ki meretben, mint a regi avik.Amugy az epenisz novelesen kivul mi ertelme tok 10kban lenni, ha a szabalyzatban is benne van, hogy a helyezes nem jelent semmit?
Amugy ha routeren toltok le, nekem tobbet is tud hozni sebessegben a kiirasok szerint (30mbit vs 35mbit) + nincs belassulva mellette a bongeszes, mint ha peldaul pc-n toltenek max sebessegen.
Mondom, ki kell tapasztalni, hogy a te savszelessegeden mi az optimalis le/fel sebesseg, ami nem zavar be a filmnezesi szokasaidba.
Tegnap neztem egy 13.6gb-s fhd filmet (robocop remastered dts-hd hanggal, kb 20mbit/s), mellette ment osszesen 1 torrent maxon lefele, es nem zavart be.
Nyilvan, ha egyszerre toltenek le 50darabot max sebesseggel, akkor az mar visszafogna a vinyot, aminek az irasi sebessege altalaban a szuk keresztmetszet (pc-n ugyanez a vinyo 35-40MB/s korul megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest