- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Én sem vagyok egy nagy guru, de szerintem nagyon sok pontatlanság van abban amit írtál. Aztán majd a szakik engem is kijavítanak.
-LNA: kiszajú erősítő a vételi lánc első eleme, szerepe, hogy elnyomja a későbbi elemek zajának hatását a vett jelre. [link]. Ebből nem ki jön a 22dBm-es jel, hanem ez a legnagyobb, amit még egy megadott torzítással erősíteni tud.
-Az ami kiadja a jelet, az a PA, Power Amplifier, avagy teljesítmnyerősítő.
-Antenna erősítés: az antenna nem erősíti a jelet, hanem csak érzékeli azt,nyílván akármilyen jó is az antennád gyengébb lesz a vett jel, mint a kibocsátott. Az antenna nyeresége(!) (angolok használják rá a gain-t) a legkedvezőbb szög esetén az izotróp antennához képesti relatív jelerősség növekedés azonos térerősség esetén.
-Ellenállással biztos nem fogsz tudni változtatni az AGC-n (automatikus erősítésállítás), hiszen az mindig chip-en belül történik!
-Az ellenállásos részt nem értettem, de csak magaddal szúrsz ki ha ellenállást kötsz az antenna elé.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged