- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
az ok hogy a router arra a hdd-re akar menteni ami fel van csatolva mert én is arra akarok.az a baj hogy ami most fel van csatolva hdd a routerre és amire tőltök kicsi nem fér rá sok film, csak egy átmeneti letöltési helynek szántam amiről utána átakartam mozgatni a filmeket a végleges helyükre egy 2 tb-os hdd-re ami a boxra van csatlakoztatva.
erre kéne vmi megoldás.
egyszerűbb lenne az életem ha letudnám formázni a boxra dugott 2 tb-os hdd és felcsatolni a routerre hogy arra töltsek de nincs egy másik 2 tb-os hdd amire átmasoljam addig az anyagokat amig a másikat leformázom...
-
Headless
őstag
Azt ne várd, hogy dlna-n nézze, egy olyan, aki kodihoz van szokva, én sem dlna-zok 3-4 éve... Főleg nem egy olyan, aki 4k-s anyagokat akar nézni...
A hálózati megosztást kéne csatolni kodiban és kész... Persze ha a lejátszó csak wifi-s és tényleg 4k-s anyagok vannak, akkor mozgatni kell mindenképp...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest