-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirke
tag
Csak sajnálni tudlak, ha nem érdekel a dolgok miértje.
Egy ilyen frissítés, és hiba visszavezethető egyértelmű okokra. Az, hogy ne őrizzem meg a beállításokat, nem különösebben nagy kihívás, és nem derül ki, hogy mi okozta. Én az okra vagyok kíváncsi. Nem biztos, hogy bárki is tudja, még talán vargalex sem, de az is egy válasz.
A Te válaszodból viszont kiderült, hogy nem Neked címeztem a kérdést. Könnyű kapásból azt vágni rá, amit Te válaszoltál.
Ha viszont le lett írva a válasz (nem az, hogy csináljak alapbeállítást, vagy hogy dobjam el a beállításokat), akkor légyszíves mutasd meg, vagy csak írj annyit, hogy keressem meg, mert elhangzott. Direkt úgy kezdtem a hozzászólást, hogy 'bocs, ha már volt, de nem találtam kapásból'.
Egyedül a smartos válaszod ért valamit, azt köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest