-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz Sinisi #12775 üzenetére
Csupán annyi, hogy a Particiós táblát live linux alatt GPT-re állítod és ott megformázod a HDD-t... Úgy ahogy szeretnéd... De ha már GPT particiós tábla van és meg is van formázva ext-re onnantól királyságos. De a beépített formázót nem használhatod, suste buildben, pont erre az esetre van egy extroot készító formázás nélkül a 3.1-ben, így ha azt a particiót létrehozod már live linux alatt, akkor gond nélkül menni fog.
Nálam egy 3 TB-os vinyó díszeleg a 1043-ra kötve. Persze extrootnak én inkább egy sima pendrive-ot használok, aktív usb hub biztosan fog kelleni, és akkor meg jobb hogyha nem a nagy hdd-t kell formázgatni/törölgetni egy esetleges cserénél, nah meg én azt a hdd-t altatom állandóan... torrent egy másik hdd-re megy.
A helyedben én óvakodnék a gyárilag külső hdd-ktől. csak a szívás van velük hűtésük nem elégséges és még drágák is... Inkább egy 3,5"-os belső HDD és valami külső ház neki...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Modernebb laptop processzorok eladók (Intel, Core-i3, i5, i7, Celeron, Core 2 Duo)
- 2 db Sonoff SNZB 02-D hőmérséklet és páratartalom szenzor
- BIG BOX! - Lords of the Realm 2 (US, Angol)
- Lenovo Essential vezetékes USB billentyűzet FRU: 00XH605
- Gigabyte 2027-ig Garis Gamer Laptop 144hz i5 12500h 16GB 512GB SSD RTX 4050 6GB BESZÁMÍTÁSSAL IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest