- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
donmackó #12518 üzenetére
Végül is egy próbát tudok tenni azzal amit jelenleg a winhez használok. TRUST 7port USB Hub.CSak nem tudom, h kössem össze, mármint hogy kettő vége van a az usb kábelnek amit be tudok dugni a hubba. Tehát az egyiket a hubba a másikat a routerba dugom? Egyébként a listáról való eltávolítást követően újra hozzáadtam a torrentet, el is kezdte a töltést de fél percen belül ezt dobta. Hiába dismiss/deatel, semmi, azaz ez az ablak jön föl újra és újra.
-
Sinisi
senior tag
válasz
donmackó #12518 üzenetére
Szia! egy ilyennél csatlakozott le és föl többször egymást követő rövid időközönként win alatt. illetve, hogy ha bedugom egy ilyenbe (mert a routrrel még nem próbáltam ezt a verziót) akkor a routerrel hogy kötöm össze?Vagy azért van kettő usb vége a winyó kábeljének mert a vastagabb vezetéket egy ilyenbe dugom és a másikat kötöm a routerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest