Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Pjoe69 #10196 üzenetére
a cisco-val elvileg nincsen baj
bár én még mindíg azt tartom jobb megoldásnak, hogy a cisco mögötti gépet switch-be tenni a cisco LAN-jára
így működik havernál is, minden hibátlanul megy
a cisco-nál szerencsére még a remote portot is lehet állítani, így elég biztonságos szerintem, mert van egy erős jelszó, nem a 80, 8080, 8000 -es portok valamelyikén hallgat a cisco
a tplink-hez szükséges forwardok meg meg vannak adva a cisco application & gaming menüjében, és ottt is van egy erős jelszó a luci/ssh -hoz (szintén egyedi portokon)
a DMZ-t viszont nem próbáltam sosem a cisco-ban -
válasz
Pjoe69 #10196 üzenetére
Szia!
Ha DMZ-ben van a TP-LINK címe, akkor a CISCO-n nem kell többet semmilyen port forwarddal foglalkoznod, az mindent továbbít a TP-LINK WAN portja felé! Ellenben a 21234 leginkább a Transmission service portja lesz, a Remote GUI-val a 9091-en kellene próbálkozni! Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 4
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás SSD-k
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest