- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
hát, az itt fellelhető topiklakók közül elég kevesen használnak gyári firm-et. (nekem is csak addig volt fenn míg betallóztam a Vargalex mester által buildelt openwrt-t....
egy dologban biztos vagyok: megbízhatóbb...
(ha netalán tényleg "támadják" a portokat, Alex firm-je 5 sikertelen próbálkozás után bannolja a forrás ip-t..,
kb 3x több kapcsolat kezelésére alkalmas, portforwardot -nálad virtual server- készíteni pofon egyszerű, rengeted szolgáltatás - természetesen csak ha akarod, követhető logolás és még sok-sok mindenféle földi jó..
DE: kicsit "felfedezőnek" kell lenni, ez linux.. olvasni kell -illik hozzá. itt a fórum, rengeteg segítő emberrel, és ha használod a fórum keresőjét szinte mindenre találsz megoldást. ja azt még nem is említettem : magyar nyelvű webes adminisztrációs felület - bár a "lelke" is elérhető putty-ból. kalandra fel... irány az openwrt... :-) )- mert megérdemlem -
-
ubid
senior tag
Egy érdekes észrevételem van.
DMZ-nél beállítottam a NAS ip címét, amikor ezt elmentem és enable-re rakom, akkor utána kb 15 másodpercig elérhető lesz a NAS is a dyndns címen... majd utána már nem...
Amikor átrakom a DMZ-t disable-d re, elmentem, majd újra enable-re és megint elmentem, akkor ismét elérhetővé válik 15 másodpercre kb...ez mitől lehet ? Egyáltalán nem értem én ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő