Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Van egy TP-Link WR541G routerem.
A problémám az, hogy ma váltottam internet szolgáltatót és a sebességgel probléma van.
Eddig adsl volt és azzal nem volt baj.
Most digi 20/10 netem van. A letöltés jó, de a feltöltés csak 1 Mbittel megy.
Ha átdugom csak a gépre, akkor jó.
Mi lehet a baj?
Sebesség nincs korlátozva.
Köszi!
Üdv.
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Vettem egy WR542G routert és lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Mivel a torrent kliensben a hálózati kapcsolatok nem zöldült ki a router használatának megkezdése után, csak sárga háromszög volt, így a router menüjében a Forwarding->Port Triggering részen megadtam neki egy portot és ugyanezt adtam meg a torrent kliens beálításainál is. UPnP-t is engedélyeztem.
Jó lett minden, kizöldült a kis ikon is.Gondoltam ránézek egy port scann-el, hogy teszi e a router+az outpost a dolgát és a portok láthatatlanok-e. Ekkor láttam meg azt, hogy a fentebb írtakban megadott port nem láthatatlan, hanem nyitott. (A többi rendben volt, akármelyiket is néztem.)
Azt kérdezném, hogy ennek így kell lennie és nem kell támadástól tartani, vagy elrontottam valamit a beállításoknál és torrent kliens futtatásakor is "stealthed" kellene, hogy legyen?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- RAM topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Sorozatok
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest