Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz HussarF #13942 üzenetére

Románia MO vonalon a nagyon durva, hogy huszonéve (akkor voltam több hetet kint) nem az volt, hogy a GDP/fő, egy főre jutó fogyasztásuk lejjebb volt, picit szegényebbek voltak hanem brutál lejjebb. Én a minimálbéres fizetésemmel ott "gazdag" voltam, teljesen igaznak hatottak a "Román" viccek:

- Mikor van a román család asztalán két kiló hús?
    - ???
    - Ha felugrik rá a kutyájuk!

Három jóbarát sétál Romániában: a kenyér, a rántott hús és a paprika. Hirtelen feltűnik mögöttük egy szakadt román, mire a kenyér és a paprika eszeveszett futásba kezd.
    A rántott hús azonban meg sem mozdul.
    – Te megőrültél? – kiáltják a többiek.
    – Rohanj, mert megesznek!
    – Ugyan már! Engem itt nem ismernek.

És ott a rántotthús akkor tényleg luxuscikk volt. kb olyan luxuscikk mint most MOon a bélszín! Vagy mégolyanabb!

Ehez képest az, hogy 2022ben megelőzték MOot GDP/főben, 2023ban fogyasztásban az hiperűrugrás dimenzióváltás. Ez az ami nagyon durva. Mire mentek ők 20év alatt és mire mi. Elöttünk vannak és nagyon mélyről.

Kiváncsi vagyok, hogy 2024ben a legcsorobb, kodisabb Bulgáriaban is lelépi e az egy főre jutó fogyasztás Magyarországét.
    Tényleg MO lesz az EU szegényháza???
    Mi leszünk a legcsorobbak, legkodisabbak???
    Tényleg???
    És ezt elsősorban a NER és a FIDESZ hozta össze. És a működésképtelen kulturkampf oktatás, leépült infra... hatásait még nem is látjuk.
    (És itt el lehetne menni, hogy miből lett a becsődölt gázszerelő, Tiborcz... az ország leggazdagabb embere miből hozta össze a vagyonát. De az itt nagyon off lenne.)

[ Szerkesztve ]

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák