Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
Tegnap hallottam meg ezt az érdekes hangot alapjáraton. Valami hullámzó morajlás hallható. Szerintetek mi lehet ez? [link]
-
Pőze
aktív tag
Nagy segítség kellene nekem. Egy ilyen kézifék állító szettet keresek a kocsimhoz. A gyári kódja: 04943-02060. Hol tudnék ilyet szerezni nem 22 ezer forintos áron ami szerintem nevetséges sok érte? Próbáltam felhívni egy bontót de nem foglalkoznak ilyen kis alkatrészekkel.
-
Pőze
aktív tag
Első féket kell cseréltetnem és nem tudok dönteni két márka között. Ate vs TRW. Azért gondoltam a TRW-ra mert a gyári caliperen is az van tehát azért gondolom, hogy gyárilag is az lehet rajta így lehet passzentosabb lenne.
Sajnos nincs belőle olyan ami bevonatolt lenne viszont az ATE az olyan ami itt fontos Dániában mert kb 2 nap itt télen és már látszik is a tárcsán a rozsda. Valakinek van személyes tapasztalata valamelyikkel?
(corolla e12)
-
Pőze
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
De miért mi a baj vele? Nem olvastam róla rosszakat.
-
Pőze
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Most vettem 2 ilyen olajat [link] kicserelem és megnézem változik-e. Most ugyan ilyen van benne csak vw/audi változat. Lehet ez a baj.
-
Pőze
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
3zz-fe a motorkód 2002 -es corolla 290 ezer km-rel. Olaj kb 8000km-el ezelőtt volt cserélve mannoil 5w-30-ra. Olajat amúgy nem eszi és semmi más tünet nincs csak reggel első indításkor csattog. Hamarosan viszem olajcserére és megnézem változik-e valamit. Olyan talán mintha a lánc nem kapna elég olajat az elején??!!
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok. Van egy érdekes problémám a kocsimmal. Hátha van valami szakértő itt aki megtudná mondani ez normális vagy sem. Az első reggeli indításkor érdekes csattogó csörgő hangok jönnek a motor felől ami egy két perc után teljesen megszűnik. Csináltam egy videót is kb 1 percnél jön elő a hang.[link]
Szerintetek mi lehet ez?
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség. Most vettem egy bőr kormányt gombokkal együtt a junkyardrol be is szereltem de a gombok nem csinálnak semmit.
A régi kormányon nem voltak gombok a rádiohoz. Bedugtam a csatlakozoba a ahol a réginek a duda csatlakozója van. De semmi. A duda működik ugyan úgy. A kérdés az, hogy kell még külön vezetekeles ennek vagy a kormányon rosszak a gombok. Az alany egy 2002-es e12 corolla. Valakinek van ezzel valami tapasztalata? -
Pőze
aktív tag
Békalampás corollához vettem egy új fejegységet, mert amivel vettem abban nem működik a CD olvasó. Azt találtam eddig, hogy a csak a szellőző nyilas felett fogja 2 csavar. Van valami más trükk is vagy tényleg ennyi az egész? Gondolom a ISO csatlakozó már megvan oldva mivel nem a gyári van benne így azt se lesz túl bonyolult berakni
(legalábbis remélem) -
Pőze
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen tudom, hogy költeni kell, de még így is jobban kijövök alkatrészekkel munka díjjal együtt. Legalább tudni fogom minden olyan dolog cserélve van rajta. A motorja váltója viszont egyben van szóval max fékeket és hasonlókat kell cserélni.

-
Pőze
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ma reggel megnéztem egy másikat is és úgy nézki ez lesz a befutó -nem a szépsége miatt-. Majdnem 1/3-dába kerül mint amit tegnap küldtem azért mert csak cég nevére lehet megvenni de ezt megtudom oldani.

Egy toyota szalonban találtam, beszámított autó. Egyből megtetszett a sok új toyota mellé csak levolt támasztva olyan kis őszinte volt nem kinyalt nem szilikon de szerintem sokáig még jó kis kocsi lehet egy kis ráfordítással. 1.3-mas motorral szerelt verzió. Nagyon jó volt a próba úton is.
Kiváncsi vagyok minden véleményre nem akarok nagy szarba nyúlni.

-
Pőze
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez jól hangzik.
Akkor elég sanszos, hogy nyélbe ütöm a bizniszt. Képek alapján mit gondolsz az autóról? -
Pőze
aktív tag
Ma voltam megnézni egy Toyota Corollát. 2000res évjárat 1.4es motor. Nagyon bejött kívül belül elég patent volt, szervizkönyves szerintem 1 tulajos autó mert a szervizkönyv szerint csak 1 helyre volt hordva. 256 ezer van benne. Rozsda sehol nem volt egy helyen volt javitva rozsda miatt de igényesen megcsináltak. Amikor beinditottam akkor nyilvánvaló volt hogy valahol egy kicsit lyukas a kipufogó.
A nagyobb meglepetés a próba úton jött. Úgy csúszott a kuplung mint az állat. A kocsinak amúgy nagyon szép hangja volt és a váltó is jól szuperált. Sikerült annyiban megegyezni, hogy a meghirdetett árban raknak bele egy új kuplungot és megcsinálják a kipufogót. Okozhatott ez bármi más gondot ha valaki így használta előtte egy ideig?
Szerintetek érdemes belevágni a vásárlásba?
-
Pőze
aktív tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Érdemes lenne elhívni magammal egy szerelőt? Elég súlyos összegbe kerül itt egy ilyen móka és semmi ilyen haverom nincs aki ért hozzá. Sajnos én is csak vezetni imádok de nem értek túl sokat a műszaki részéhez.
Igazából tetszik az autó azért képeken is látszik hogy elég szilikon és nincs lelakva. Az egyetlen amitől tartok, hogy 98-as. De tudom nem évjáratot meg km-ert veszünk hanem állapotot.
A színével már kezdek összebarátkozni épp ma láttam egy ugyan ilyet a városban és nem ennyire harsány mint a képeken. -
Pőze
aktív tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni autóvásárlással kapcsolatban. Végre úgy alakulnak a dolgok, hogy hamarosan vehetek magamnak egy kocsit. Eddig nézegettem a használtatókat és nagyon belopta magát a szívembe a régi E11 típus. Azt hallottam nagyon megbízható. Találtam egy példányt amin megakadt a szemem.
A kocsiról az az infó, hogy első gazdás garázsban tartott vezetett szervizkönyves, most cserélték rajta a fékeket a vezérműszíjat a vízpumpát és új gumik is vannak rajta és csak 150 ezer km-t futott. Itt Dániában rendszám alapján minden ellenőrizhető és ezt találtam róla még bővebben. [link]
1.3-mas motor van benne ami némi utána olvasgatás után a legmegbízhatóbbnak titulált. Valaki megtudja ezt erősíteni mert azt hallottam valamelyik típus eszi az olajat.
Sajnos a műszaki részéhez nem nagyon értek így nem tudom mit nézzek át majd rajta ha eljutok a vásárlásig. Jó lenne egy kis útmutatás meg vélemény tőletek. Sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A régi kormányon nem voltak gombok a rádiohoz. Bedugtam a csatlakozoba a ahol a réginek a duda csatlakozója van. De semmi. A duda működik ugyan úgy. A kérdés az, hogy kell még külön vezetekeles ennek vagy a kormányon rosszak a gombok. Az alany egy 2002-es e12 corolla. Valakinek van ezzel valami tapasztalata?