Hirdetés
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pedig ezt már a kérdező is leírta: "1. Kiválasztom azokat az mappákat (előadók nevei), melyek albumjai közül fogok válogatni, és a másolás ablakban "csak a köv. típusok"-nál olyan kiterjesztést adok meg, ami nincs egyetlen mappában sem. Ekkor az összes mappát (kiválasztott előadók) átmásolja üresen, de ezeknek összes almappát is (albumok mappáit)!"
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Lejárt az idő. Akkor most azt hiszem ennél maradok:
Skydrive explorer free [link] ezt a sajátgépből elindítani név/jelszó megjegyez.
Total commanderbe beírni alulra cm_OpenDrives akkor mutatja ezt a meghajtót is, egérrel odahúzni az eszköztárra. Eddig működik be tudok lépni a mappákba, létrehozni kitörölni is engedi, tudok fájlokat másolni. -
Visormail
addikt
Használja valaki? skydrive plugin Most próbálkozok vele de nagyon rosszul működik, amit a honlapon töltöttem fel azt látja de ha tc-ből új mappát hozok létre abba nem tud belépni és törölni se tudja, hibaüzenet nincs.
Régebben a gladinetet használtam azzal nem volt semmi gond. -
Visormail
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nincs, csak valaki ajánlotta hogy ingyenes és jó ezért most kipróbáltam kíváncsiságból, a tc integráción kívül más gondom nincs vele, ismerem a 7-zipet is. Hát igen a dokumentáció úgylátszik nagyon gyenge pontjuk, a honlapról a multilanguage verziót töltöttem le ami csak angol nyelvet kínál a kínai mellett, de most megnéztem a beépített súgó ebben is csak kínai. A honlapjukon is van egy csomó menüpont eredetibe, csak az angol verzióra váltáskor tűnnek el. Lehet majd dolgozniuk rajta még bőven.

-
Visormail
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
De igen nem az a lényeg honnan indítjuk, a fájl/kicsomagolást csak azért írtam hogy melyik funkcióról van szó, egyébként 100 éve nekem is ki van rakva a kicsomagolás ikon a tc eszköztárára. Winrarnál ugye mindig jó is volt csak a haozip-el ez nem működik ezért kérdeztem nem tud e valaki erre megoldást esetleg.
-
Visormail
addikt
Hi Használja itt valaki az ingyenes Haozip tömörítőt? Ha ezt is ugyanúgy beállítom a tömörítőknél mint a winrart akkor a kitömörítést nem tudja úgy megcsinálni (fájl/kicsomagolás), hanem becsomagolni akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest