Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rEnk
tag
sziasztok!
Windows xp-n évek óta használok egy total commander power pack verziót(Total Commander PowerPack 1.41) ami mindenre jó volt amire én használtam és nagyon megszerettem...
De most változott egy nagyot a világ és win7 van a gépemen. Felteszem ugyanazt a verziót és az ikonok fön már nem láccanak illetve még 1-2 apróság van ami zavar hogy nem működik rajta..egye fene modnom felteszem a legújabb tc-t. láss csodát az is tökjó meg minden egy dolog van ami zavar vele kapcsolatban. az én kis power packos tc-mben ha 1 könyvtáron nyomtam space-t akkor kijelölte és kiszámolta a elfoglalt területet (ezt eddig a 7.5ös is megcsinája) + ugrott a következő könyvtárra.
szóval a kérdésem az lenne hogy nem lehetne ezt a kis apróságot elővarázsolni az újban is?
(próbálkoztam a gyorsbillentyűknél kombózni valamit de nem sikerült megoldani)előre is köszi a válaszokat
üdv: rEnk
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest