- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynia
csendes tag
Sziasztok!
Régóta használom a TC-t, többször akadtam már ebbe a problémába. Elég primitívnek tűnik, de valahogy sehol nem találom a megoldást és rengeteg időt vesz el.
Szóval rengeteg képet kéne 1-2 mappába átmásolnom, de ezeket a "készítője" külön egyesével mappázta, amiket aztán megint újabb mappákba rakott és így tovább. Szóval minden egyes mappát
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.
Próbáltam már beállítani, hogy csak a képeket másolja, vagy minden file-t csak a mappákat ne. Próbáltam áthelyezéssel, másolással, csak *.jpg vel is, de sehogy sem jön össze.
Valami "Összes kijelölt mappa tartalmának másolása alkönyvtárak nélkül" funkciót keresnék, vagy erre valami megoldást, mert nagyon időrabló egy dolog.....Köszi előre is....

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.