Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz mr_ricsi #8521 üzenetére

:) nálam jelez párszor, amire kell... :)
    sztem nem vagyok túl parás, csak alapbeállításokkal egyik AV sem igazán hatásos. ezt mindenki tudja ,aki kicsit foglalkozik a témával...
    tudom h mire jó a homokozó. sztem már alap, a sok drive by okossággal fertőzött oldalak miatt...cache nálam amúgy sincs ,mert ccleanerrel is törli. az h terheli egy picit még ok, de az nagyon minimális lehet...vicces lenne, ha ettől használódna el egy akksi ilyen gyorsan :D
    hát én szívesen meghallgatok minden véleményt ,mert úgy is szerzek tapasztalatokat stb. de az avast-ban biztos nem bíznék meg. a felhasználók többsége, akik fertőzésre panaszkodnak NOD vagy Avast userek. akkor már inkább az Avira + comodo fal...évekig a japán fejlesztésű Trend Micro-t használtam aztán a Bitdefendert...soha nem volt fertőzésem 12év alatt. kivéve 1x a NIS miatt, aminek a neve nagyobb,mint a megbízhatósága :) ma már az av-k között sincs olyan kimagaslóan jobb, mint pár évvel ezelőtt...
    mindezt a saját véleményem és tapasztalataim alapján írtam le :U
    azért köszönöm a tanácsokat ;) nálam amúgy a cmdagent hülyült meg az egyik gépen az 5-ös óta. nemsokára jön a 6-os, remélem nem rontják el

Új hozzászólás Aktív témák