- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
littlemole #668 üzenetére
littlemole!
Ugyanezt produkálja külső monitorra csatlakoztatva is?
Ha nem, akkor az LCD a hibás, ha viszont igen, akkor komolyabb a baj (alaplap?).
Póbáld meg első lépésben a BIOS-t frissíteni, (töltsd le innen: [link] ) és a hagyomásos módszerrel egy külső USB-FDD-vel vagy a SelectBay-be rakott floppyval. A folyamat leírását megtalálod ugyanott, (bekapcsolás előtt nyomod az F12-őt, és így tovább...)
Ha ez nem segít, akkor szervíz, - de mivel S1-et írtál, akkor szerintem még épp belül vagy a 3 év garin. -
ataman
aktív tag
válasz
Asztali gépeknél én ilyenkor ki szoktam szedni a VGA-kártyat ''megfújkodom'', megtisztítom a csatlakozóit és újra vissza. Ugyanezt a memóriamodulokkal. Ez utóbbit talán a notebook-oknál is alkalmazni lehet. Az is lehet, hogy csak elmozdultak a memóriamodulok.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Nekem kb. így nézett ki, amikor az asztali gépemben behalt a videokártya.
Nem volt előzménye, csak jött ez a kép szétesés, majd egy kis idő után teljes halál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest