- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hympyke
csendes tag
Köszönöm, már feladtam.. Megy vissza a boltba, szenvedjen vele a franc ha feltelepítik ingyen. Ma reggel nekifutottam még1x. Everesttel megnéztem mi micsoda benne, chipset, kártyák stb, a hozzávalókat töltöttem le(valóban realtec, a chipset meg pn45), akkor se csatlakozik.. ismeretlen hálózat és setovább. Felmegy erre minden nem oda való driver is, én még ilyet nem láttam. Vastagon megvan a véleményem a Toshiba terméktámogatásáról, nem telik nekik egy drver cdre ami egy filléres acernek/msinek/fujitsunak is alaptartozéka. Régebben is nehéz volt hozzá drivert találni, óva is intettek hogy szívni fogok, de gondoltam változnak az idők. Azok igen csak a Toshiba letöltő oldala nem. Próbáltam úgy is hogy kategóriákban válogattam, és úgy töltöttem le a dolgokat, akkor se jó. Tekintve hogy elég sok gépet szoktam reparálni, telepíteni eléggé frusztrál a dolog, soha nem jártam még így semmivel pedig nem egy notebook átment a kezeim között.
Megnéztem az angol leírásokat, és nagyon sajnálom hogy nincs egy tetves "szükséges" vagy "javasolt" szó bennük.. Eleve nem érte minek dobja fel a sok szemetet ha én drivert keresek és nem utilityket. Mind1, majd szív vele aki eladta nekem, ha jó lesz elmesélem mi volt a gondja.Thx
Ja és ha jó lesz kap egy acronist, és többet hallani se akarok róla...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- 40.000 ft -tól HP Pavilion x360 2-in-1 Kamatmentes Bankmentes Részletfizetés
- Kivételes áron új Lenovo Thinkbook 16 /R7-5800H/16GB RAM/1TB SSD/RTX 3060 6GB/2560x1600
- Hp Zbook Fury G7 / Rtx 3000 / Gyári Magyar bill / 1TB SSD / SOK-SOK DARAB 27%-OS SZÁMLA.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest