Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
rlazol
veterán
a proggyt köszönöm, szépen fut a laptopon, bár - ahogy vártam - csak a hőmérséklet és a winyó infót tudja kiadni. Gondolom a 60 fok körüli local és 74 körüli remote hőmérséklet 200 (nem 2000) mhz esetén kissé sok. Érdemes ezekre a PCMC2-es csatlakozású laptopprociknál hővezető szilikonzsírral próbálkozni?
-
basti
csendes tag
Évek óta a CPUCOOL nevü progit használom, eddig mindig meg voltam vele elégedve, főleg hogy egy ideje már magyar nyelven is beszél!
www.podien.de -
mura81
senior tag
Én is használtam a speedfan nevű progit. Egész jó volt csak az kezdett furcsa lenni, hogy egyszer teljesen halk volt a gép egyszer meg búgott mint az állat. Nos a progi teljesen lekapcsolta a ventit a cpu bordán amikor elérte az alsó határt, amikor meg a felsőt érte el akkor meg rátekerte csuteszre a ventit. KÖNYÖRGÖM egy 2000 Mhz-en hajtott AMD XP 1700+ procin NE KAPCSOLJA LE A VENTIT!!!! Aszittem ott helyben lefordulok a székről!
-
Cathfaern
nagyúr
A program az független attól, hogy laptop vagy desktop gép. A gond csak az érzékelő diódával lehet, amit viszont laptop esetn nem nagyon tutsz változtatni :( Töltsd le ezt a progit, és nézzd meg, hogy működik-e: [L]http://www.almico.com/speedfan.php[/L]. Ha működik, akkor minden OK, ha viszont nem akkor nagy valószínűséggel nem tudsz mit tenni.
-
rlazol
veterán
van itt egy munkahelyi toshiba Staellit 4010CDS. Intel PII266MMX. Az tapasztalom, hogy bekapcsolás után a hűtő nem indul el, csak amikor a proci alatt lévő műanyag is majd megolvad. Utána lehűti, és bár sokszor kapcsolja ki magát, viszonylag tűrhető hőmérsékleten tartja. De én nem szereteném megkockáztatni, hogy egy szép nap odaég.
Van valami hőmérsékletfigyelő proggy erre a célra? Tudom, hogy desktopra van 1000 de ez laptop... ötlet?
Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VR topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest