Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Egri Szilveszter a nevem ha már itt tartunk és kb. másodikos koromban ragadt rám ez a név hogy szilva csak sajnos így szimplán már foglalt azért lett ez a nevem.
Sokat fogok még kérdezni(valószínűleg majd egy rakás marhaságot is) de én is remélem hogy egy idő után hasznos leszek én is.
Akkor nem maradt más hátra mint az egész délutános keresések ott ahol mindenki mondta és öröm mikor 2 óra után könnyes szemmel megtalálom amit kerestem. -
szilva01
őstag
"1. Nem lehet elvárni egy nem kiemelt (pirossal ki van emelve a többi fórumtéma közül) topiknál, hogy fél percen belül válaszoljanak": csak azért mondtam mert az utolsó3-4 hozzászólás mind különböző hónapban született nem azért mert nem tudok várni
"Örvendetes, hogy valaki használja is ami a fejében van és előbb kérdez, mint cselekszik"
: ezt dícséretnek veszem
"Az a helyzet, hogy a teszteket és cikkeket már így is elég közérthetően írják meg a szerkesztők, ha ennél érthetőbbre írnák, akkor rengeteg ismétlés lenne benne, valamint senkit nem fogna meg az írás információ tartalma."
én arra gondoltam, hogy azon a szinten elmagyaráznák egy topicban a dolgok működését, hogy nagyjából értsem és utána már értelmes kérdéseket tudnék feltenni a profi tagok között"Önhöz / hozzád": még nem vagyok nagykorú és már csak ebből kifolyólag is szretnék megérni mindenkit aki ezt olvassa: tegezzen.
de azért köszönöm hogy segítettél/segített
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest