Hirdetés
Aktív témák
-
Memphis
tag
hát ezek szerint már van ilyen vagy nem tom.akkor moderátorok zárjátok be
-
Memphis
tag
Azért gondoltam ezt a topicot, mert én is most up-oltam egyet és eszembe jutott hogy ez hülyeség.meg láttam hogy emberek az aláirásukba irják a problémájukat hátha akkor jobban figyelnek rá.
Arra gondoltam hogy ide kéne belilnkelni az összes olyan topicnak a címét amire az ember segitséget várna csak feledésbe merült.Az up is jó lenne de van olyan hogy az ember ránéz a topic címére és már továbbgörget.Szerintem itt esetleg konkrétabb lenne.Az off topic is jó lenne de ott is van annyi minden más hogy az ember van úgy hogy meg se nézi.Ez viszont erre lett kitalálva.Ha tetszik az ötlet akkor hajrá srácok.
Ha volt már ilyen topic csak az én figyelmemet kerülte el akkor nyugadtan zárjátok be ezt.Én se szeretem a fölösleges topicokat.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs